Контакт формулар

Мапа

Адреса

Вељко Влаковиќ бр. 1 , Кочани, Македонија

Телефон: 033-275-115
Мобилен: 078/071-215-423
Viber :  078-215-423
E-mail: zoranmitevski13@yahoo.com

Работно време

Понеделник – Сабота
08:00 – 16:00